«Δεν προσβάλλουν κανέναν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού;»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014, 16:25
«Δεν προσβάλλουν κανέναν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού;»
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ. Την Κυριακή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κατηγόρησε για άνιση μεταχείριση την ΕΦΙΠ και τον Αθλητικό Δικαστή, ζητώντας παράλληλα την αντίδραση των αρμοδίων οργάνων στις τοποθετήσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και τεράστια έκπληξη παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα ότι ακολουθούνται από παράγοντες, πρακτικές δηλώσεων που είναι προσβλητικές όσο και υποτιμητικές για το άθλημα χωρίς να υπάρχει η δέουσα αντίδραση από την ΕΦΙΠ και τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

»Αντίθετα όταν οι διαιτητές γράψουν στο φύλλο αγώνα κάτι που...θεωρούν ότι άκουσαν πως τους είπε κάποιος από την εξέδρα, παρατηρείται "ξεσηκωμός" κι ακολουθεί κλήση σε απολογία άμεσα.

»Θεωρούμε δε ότι τα όσα συκοφαντικά διέσπειραν οι υπότροποι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας τους όπως και κατά τη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος δεν προσβάλλουν κανέναν και γι' αυτό άλλωστε ουδείς έχει ευαισθητοποιηθεί».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014, 18:05