Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Τουρκία έχοντας τρεις νίκες, έναντι τριών ηττών της ομάδας του Ομπράντοβιτς. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Τζέιμς Γκιστ συμφωνούν ότι το κακό ξεκίνημα των Τούρκων δεν θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

«Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μια πραγματικά ταλαντούχα ομάδα και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς της στη φετινή Ευρωλίγκα. Παίζει ακόμη πιο επιθετικά στην έδρα της. Έχει υπομονή, διαβάζει όλα τα mismatch και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν σκεφτόμαστε τη βαθμολογία αυτήν τη στιγμή. Η φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι πως είχαμε τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε έξι μέρες και ότι θα παίξουμε την Πέμπτη με μία προπόνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κατάσταση, όμως, και θα πρέπει να βρούμε την ενέργεια. Αυτό θέλουμε να κάνουμε» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε να παίζουμε ως ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει πολλή ποιότητα ως ομάδα κι έναν σπουδαίο προπονητή. Παρά τη βαθμολογία που έχει εκείνη κι εμείς, πρέπει να εστιάσουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο, αν θέλουμε να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Δεν νιώθουμε πίεση για έναν και μοναδικό λόγο: σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε άλλη ή και να χάσουν με 20 πόντους ή με 2 πόντους. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για τη νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης