Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα έχει την τιμητική του στο ιστορικής σημασίας φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν, το οποίο θα λάβει χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο αρχηγός των κυπελλούχων Ελλάδας θα βραβευθεί μαζί με τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της καλύτερης «πράσινης» πεντάδας της τελευταίας 25ετίας (Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντώνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς), όπως αυτή αναδείχθηκε από ψηφοφορία γνωστής ιστοσελίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διαμαντίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας γι’ αυτή τη μεγάλη βραδιά εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επελέγη μεταξύ των κορυφαίων παικτών της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου.

«Από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει τεράστια ονόματα και προσωπικότητες. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σε επιβραβεύει ο κόσμος και να σε τιμά η ομάδα στην οποία ζεις και αγωνίζεσαι τόσα πολλά χρόνια» είπε αρχικά ο Διαμαντίδης και κατέληξε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλους όσοι συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και μαζί πετύχαμε τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι και σας περιμένουμε όλους στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης