Tα παράπονά της για το γεγονός ότι δεν μπαίνουν όλοι οι διαιτητές στις κληρώσεις των παιχνιδιών της Basket League, εξέφρασε την Πέμπτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη συνεδρίαση της ΚΕΔ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάνος Παπαδόπουλος, που εκπροσωπεί το «τριφύλλι», διαμαρτυρήθηκε για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να μένουν εκτός κληρωτίδας οι τρεις διαιτητές που δεν επιθυμεί ο Ολυμπιακός, γεγονός που βρήκε σύμφωνες και τις άλλες ομάδες της basket league.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν είναι έτσι, θα πούμε ότι δεν θέλουμε και εμείς κάποιους διαιτητές και το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί», ανέφερε ο Μάνος Παπαδόπουλος και μάλιστα έκανε λόγο για εκβιασμό από τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του οποίου θα πρέπει να σημειωθεί ότι απείχαν από τη συνεδρίαση.

Λίγο αργότερα, κατά τη διαδικασία, ο διαιτητής Αντώνης Αναστόπουλος ορίστηκε για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού, γεγονός που υποδέχθηκε με χιούμορ ο κ. Παπαδόπουλος, λόγω της συνωνυμίας με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, ο οποίος είναι αποκλεισμένος.

«Αυτοί μπορεί να έχουν φύγει μέχρι να καταλάβουν πως ορίστηκε ο Αντώνης και όχι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος», ανέφερε χαμογελώντας ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης