Δικογραφία για την επίθεση που έκαναν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης (10/06) στο σπίτι του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ και προέδρου του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχημάτισε η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας.

Πλέον η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας αναμένεται να καλέσει μάρτυρες προκειμένου να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη, ενώ ακολούθως θα διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος με την σειρά του θα χειριστεί την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης περίπου 100 άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκια, «επισκέφτηκαν» με άγριες διαθέσεις το σπίτι του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ στην Κηφισιά.

Μάλιστα προσπάθησαν, ευτυχώς ανεπιτυχώς, να εισβάλουν στο σπίτι του προέδρου του Ερασιτέχνη απειλώντας τη ζωή του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέγραψε με κάμερα την επίθεση, με τον ίδιο και τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας να αναφέρουν κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης ότι οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια, πετούσαν πέτρες, γράφοντας παράλληλα συνθήματα στους τοίχους περιμετρικά της οικίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η «επίσκεψη» των οπαδών αποτελεί συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μερίδας οργανωμένων οπαδών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης