Tον Τζούλιαν Ράιτ φέρνει στην Ελλάδα η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Η «πράσινη» ΚΑΕ επιβεβαίωσε σήμερα πως ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ (2,03 μ.) θα έρθει στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να δοκιμαστεί.

Εφόσον ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πειστεί για την ετοιμότητα και τις δυνατότητές του, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση: «Στην Αθήνα αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Τζούλιαν Ράιτ (27 χρ., 2,03 μ.). Ο Αμερικάνος θα δοκιμαστεί από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στις προπονήσεις της ομάδας».

Ο Τζούλιαν Ράιτ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη ρωσική Κράσνιε Κρίλια, στην οποία είχε 8 συμμετοχές στη VTB League και είχε απολογισμό 15,3 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 2,1 ασ./2,3 λ. κατά μέσο όρο σε 32:28 λεπτά ανά αγώνα.

Ο Αμερικανός είναι απόφοιτος του Κάνσας, όπου πραγματοποίησε δύο πολύ καλές σεζόν (μέχρι το 2007) και εν συνεχεία βρέθηκε στους Χόρνετς, οι οποίοι και τον επέλεξαν στο Νο 13. Παρέμεινε μέχρι το 2010, με επόμενο σταθμό του τους Τορόντο Ράπτορς. Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε στην Ευρώπη ήταν η Μακάμπι Ρισόν, τη σεζόν 2012/13, και στη συνέχεια πήγε στη Ρωσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης