Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε στη σερβική Novosti για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα που θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ, σε ότι αφορά τους «πράσινους».

«Έχουμε το πλεονέκτημα ότι ακόμη και τώρα εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας και το αν θα προκριθούμε. Δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε, καθώς παρότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, η νίκη γι’ αυτόν σημαίνει πολλά περισσότερα από απλώς δύο βαθμούς», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολλά εξαρτώνται στο παιχνίδι των αντιπάλων μας από το τρίγωνο Γουίλιαμς, Τζένκινς και Μαριάνοβιτς, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε το ταλέντο και τις δυνατότητες και των άλλων παικτών. Επίσης το κοινό του Ερυθρού Αστέρα, είτε παίζει στην ‘Κόμπανκ Αρένα’ είτε στη ‘Χάλα Πιονίρ’, πάντα δίνει ώθηση στην ομάδα και την οδηγεί να παίζει συχνά πάνω από το 100%. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τις εγχώριες διοργανώσεις ο Ιβάνοβιτς σχολίασε: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από ό,τι νομίζει ο κόσμος εκτός Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν τους περισσότερους τίτλους μεν, αλλά κάθε χρόνο υπάρχουν ομάδες με ποιότητα. Κι αυτό αποδείχτηκε και φέτος στο Κύπελλο. Μπορεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα να φάνηκε εύκολος, αλλά για να φτάσουμε μέχρι τον τίτλο δυσκολευτήκαμε, καθώς αποκλείσαμε στα προημιτελικά τον Ολυμπιακό σε άδειο ΟΑΚΑ και στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας κι εκεί ήμασταν καλύτεροι».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης