To όνομα του Σάσα Ομπράντοβιτς φέρεται να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αναφορικά με τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ιστοσελίδα «n24.de», η οποία επισημαίνει ότι οι «πράσινοι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για να συνεργαστούν με τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος δεν προτίθεται να συνεχίσει στον πάγκο της Άλμπα Βερολίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα χαρακτηρίζουν την ελληνική ομάδα ως το φαβορί για να κερδίσει την υπογραφή του Ομπραντοβιτς.

Ο 46χρονος κόουτς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Βερολινέζους. Εντούτοις μέχρι τις 24 Ιουνίου μπορεί να κάνει χρήση μίας σχετικής οψιόν και να εξασφαλίσει την ελευθερία του, με το εν λόγω δημοσίευμα να υπογραμμίζει παράλληλα ότι ο Ομπράντοβιτς, εκτός από το «τριφύλλι», έχει δεχτεί κρούση και από τις Βαλένθια και Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Δεδομένη χαρακτηρίζουν τη συμφωνία οι Γερμανοί
 
Από την πλευρά της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «bz-berlin» σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της Άλμπα θεωρούν πως έχει κλείσει το «deal» ανάμεσα στον Σερβο κόουτς και τους κυπελλούχους Ελλάδας και γι΄αυτόν τον λόγο, όπως επισημαίνεται, έχουν αρχίσει διερευνητικές επαφές για να βρουν τον διάδοχό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης