Τη νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός επί της Καβάλας κράτησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά το ματς των δύο ομάδων και τόνισε πως οι «πράσινοι» στρέφουν πλέον την προσοχή του στην επόμενη αναμέτρηση.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σίγουρα και όπως λέμε στο τέλος της σεζόν και όπως λέμε και στη Σερβία, όλες οι ομάδες παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουν όλοι να παλέψουν. Ξέρω πως ο κόουτς Γιατζόγλου είναι σκληρός προπονητής και θα είχαμε ένα δύσκολο βράδυ. Προετοιμαστήκαμε για το ματς αυτό, είχαμε μόνο τρεις μέρες μετά το ματς της Τουρκίας. Ψάξαμε να βρούμε ενέργεια γιατί ξέραμε πως θα είχαμε δυσκολίες. Το σημαντικό είναι πως επιστρέφουμε με νίκη και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Εμείς πρέπει να μείνουμε και να ήμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζέιμς Φελντέιν, ο 28χρονος Αμερικανός περιφερειακός των «πρασίνων», τόνισε: «Ήταν ένα σκληρό ματς και στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλή άμυνα και έτσι δε μπορέσαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε και είχαμε δημιουργήσαμε τις σωστές ευκαιρίες, οι παγίδες δούλεψαν και φυσικά πήραμε αυτό που θέλαμε τελικά για μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης