Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο πιο... ρομαντικός»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, 17:34
Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο πιο... ρομαντικός»

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα (19/3) από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν... ξέχασε τον πρόεδρό του από το 2001 έως το 2009 και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ επί σειρά ετών.

Πιο συγκεκριμένα, τίμησε τη μνήμη του μεγάλου και αγνού παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, που είχε τίτλο: «Ο πιο... ρομαντικός!»

Η συγκινητική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον χαμό του σπουδαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού Θανάση Γιαννακόπουλο και ο Σύλλογος δεν ξεχνά ποτέ την προσφορά του άλλοτε προέδρου του Α.Ο.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και το 2019 υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. από το 2001 ως το 2009 και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Μπήκε στις τάξεις του αγαπημένου του «τριφυλλιού» από το 1972 κατέκτησε αμέτρητους τίτλους με τον Σύλλογο και έμεινε αξέχαστος στις τάξεις των φιλάθλων.

«Είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς» και «Όταν πεθάνω, να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού» ήταν ορισμένες από τις φράσεις του που έμειναν στην Παναθηναϊκή ιστορία».

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, 17:40