Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό. Αρχικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το αφεντικό της ΚΑΕ θα κάνει τον απολογισμό της σεζόν, θα δώσει το στίγμα για την επόμενη μέρα στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείονται ανακοινώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα γίνει το ραντεβού με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και θα ακολουθήσει εκτός σοβαρού απροόπτου η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα πάρει όλες τις αποφάσεις για το σχεδιασμό της νέας περιόδου, αλλά είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο γκαρντ κλάσης (μεγάλος στόχος ο Νικ Καλάθης, αρέσουν Μποχωρίδης, Αθηναίου, Κούπερ) κι ένας σέντερ (ενδιαφέρον για Βουγιούκα), ενώ θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί το ρόστερ με Έλληνες παίκτες, εγνωσμένης αξίας αλλά και ανερχόμενους.

Σημειώνεται πως εφόσον τελικά αναλάβει ο Ιβάνοβιτς, δεν θα μπορεί να αναλάβει τις προπονήσεις πριν τα τέλη Αυγούστου, καθώς μέχρι τις 27 του μήνα θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική Βοσνίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: aioniapistos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης