Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση, που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι στην αυριανή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις οι 1.000 οπαδοί που επιτρέπονται στις εξέδρες θα είναι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, για τους οποίους μάλιστα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της πως εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, τα οποία τίθενται σε άμεση ισχύ την 30η Δεκεμβρίου, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων μειώνεται και πλέον ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Κατά συνέπεια, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καλυφθούν οι πολλαπλάσιες ανάγκες όλων των φιλάθλων μας. Δυστυχώς, οι μοναδικοί που θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο μέχρι να αρθούν οι νέοι περιορισμοί θα είναι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, όπως είχαμε ανακοινώσει πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Για τους φίλους μας που έχουν στην κατοχή τους μεμονωμένα εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις (30/12), ξεκαθαρίζουμε πως θα τους επιστραφεί το αντίτιμο αυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρευρεθούν στην αυριανή αναμέτρηση, ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου των 1000 θεατών.

Ζητούμε την κατανόηση σας και ευχόμαστε να σας έχουμε σύντομα όλους στο πλευρό μας.

Διαδικασία εξασφάλισης θέσης για τον αυριανό αγώνα: 

1. Είσοδος στο viva.gr (το σύστημα θα ανοίξει στις 30/12 – 10:00)
2. Επιλογή θεάματος – Panathinaikos BC OPAP – Zalgiris Kaunas (1000 ATOMA)
3. Εισαγωγή στο πεδίο «Κωδικός» του ΑΜΚΑ ή του Αριθμού Διαβατηρίου που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά του διαρκείας σας
4. Έκδοση πρόσκλησης

Για την είσοδο στο γήπεδο πρέπει να προσκομίσετε:

1. Την πρόσκληση που έχετε εκδώσει
2. Το εισιτήριο διαρκείας σας
3. Έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης
4. Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα Οδήγησης

Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά τη διάρκεια παραμονής σας στο γήπεδο.

Η είσοδος των θεατών θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες 3, 11 και VIP.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης