Με στόχο την επιστροφή του στις επιτυχίες ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (21:00, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ τη Βιλερμπάν, στην πρώτη από τις δύο αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Η νίκη θεωρείται επιβεβλημένη για τους «πράσινους», καθώς προέρχονται από τρεις σερί ήττες και έχουν πέσει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (έχουν ρεκόρ 5-12, ισοβαθμώντας με τους Γάλλους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά υπηρεσιακούς προπονητές τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Θανάση Γιαπλέ και, όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συμβεί και την Παρασκευή (15/1) στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ.

Ο διάδοχος του Γιώργου Βόβορα, Όντετ Κάτας, αναμένεται να αφιχθεί την Πέμπτη (14/1) στην Αθήνα και δεν προλαβαίνει να κοουτσάρει στους αγώνες των «πρασίνων» στη Euroleague αυτή την εβδομάδα.

Η νίκη επί της ΑΕΚ την Κυριακή (10/1), στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Basket League, έχει ανεβάσει κάπως την αυτοπεποίθηση των πράσινων, οι οποίοι στο σημερινό ματς θα αγωνιστούν χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λόγω μιας ενόχλησης στο γόνατο θα μείνει εκτός από το αποψινό παιχνίδι, με την απουσία του να συνιστά μεγάλη απώλεια για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά την ήττα του στη Λιόν, την 1η Δεκεμβρίου, 97-73), στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τη Βιλερμπάν. Τότε ως γνωστόν οι Γάλλοι «βομβάρδισαν» τους «πράσινους» με 17 εύστοχα τρίποντα έχοντας ποσοστό 70,8% έξω από τα 6,75.

Διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν ορίστηκαν οι Σρέτεν Ράντονιτς (Σερβία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

To σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις Κάουνας Novasports 3HD

20.30 Μπάγερν Μονάχου-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης Novasports 5HD

21.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Βιλερμπάν Novasports 2HD

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας Novasports 4HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης