Με πρώτο σκόρερ των Κωνσταντίνο Μήτογλου (15π.), ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 74-70 της Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη την Τετάρτη στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.
Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην του Νικ Καλάθη, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη λόγω μιας υποχρέωσης με την Euroleague.

Μέρος του φιλικού παρακολούθησε από τα court seats ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ στο γήπεδο ήταν και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Νίκος Παππάς, δήλωσε μετά το φιλικό: «Ήταν ένα παιχνίδι με κάποιες ιδιαιτερότητες. Από τη μία πλευρά είχαμε την επιστροφή των διεθνών, τους οποίους έπρεπε μέσα από μία προπόνηση να τους εντάξουμε πάλι στο κλίμα και στα συστήματα της ομάδας. Από την άλλη, είχαμε τη διαχείριση που θέλαμε να κάνουμε με τους παίκτες που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά της Κύπρου. Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο. Παρουσιάσαμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά στοιχεία τα οποία πιστεύουμε, όμως, ότι θα μας βοηθήσουν για τη δύσκολη συνέχεια και εν όψει των επίσημων αγώνων, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 41-35, 56-57, 74-70

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού: Μήτογλου 15 (1), Παππάς 10 (2), Παπαπέτρου 8 (1), Γκιστ 8 (1), Λάνγκφορντ 7, Τόμας 6, Λεκαβίτσιους 5 (1), Λάσμε 5, Παπαγιάννης 5, Βουγιούκας 2, Λοτζέσκι 2, Αντετοκούνμπο 1, Σακελλαρίου, Καλαϊτζάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης