Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν στην Euroleague με 78-71 από τον Ολυμπιακό, αλλά η τρέχουσα «διαβολοβδομάδα», που είναι η πρώτη στη φετινή διοργάνωση, δεν επιτρέπει στους «πράσινους» να… μεμψιμοιρούν.

Άπαντες στην ομάδα του Βόβορα έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο αποψινό ματς (21.45, Novasports 1) με την -αποδεκατισμένη, λόγω κορωνοϊού- Βιλερμπάν, ενώ δύο ημέρες αργοτερα (15/10), το «τριφύλλι» θα δοκιμαστεί στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Νικ Καλάθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Λιόν χωρίς και πάλι τους τραυματίες Λευτέρη Μποχωρίδη και Πιέρ Τζάκσον, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο Ίαν Βουγιούκας, για να υπάρχει μια έξτρα λύση στα γκαρντ.

Έντεκα κρούσματα στη γαλλική ομάδα, στον… αέρα το ματς

Στον αντίποδα οι Γάλλοι, που άρχισαν τη φετινή Euroleague με δύο ήττες από τις Βαλένθια και Αρμάνι, θα παρουσιαστούν αποδεκατισμένοι στο αποψινό ματς, καθώς ο κορωνοϊός έπληξε το στρατόπεδό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επίσημη ενημέρωσή της, η ASVEL τονίζει πως έχουν καταγραφεί συνολικά 11 κρούσματα εντός των αποδυτηρίων της και πως η επιθυμία του συλλόγου είναι να τεθεί όλη η ομάδα σε καραντίνα, ώστε να σταματήσει η εξάπλωση.

Βέβαια, σημειώνεται πως αυτό δεν είναι στο χέρι της διοίκησης ενόψει του αποψινού αγώνα, για τον οποίο η Βιλερμπάν έχει εννιά ενεργούς παίκτες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και δύο από την ομάδα νέων.

Έχει γίνει γνωστό πως έξι παίκτες της ομάδας και ο προπονητής Τι Τζέι Πάρκερ βρέθηκαν θετικοί, ενώ μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Νόρις Κόουλ, Κεβάριους Χέιζ και Μάθιου Στραζέλ.

Σε περίπτωση που μείνει με λιγότερους από οκτώ δρομολογούνται οι διαδικασίες για αναβολή της αναμέτρησης ή νίκη άνευ αγώνα για το «τριφύλλι».

Πλέον όλοι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της Euroleague, καθώς η διοργανώτρια αρχή θα κρίνει την τύχη του αγώνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Σημειώνεται ότι ο αγώνας Μπασκόνια-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναβλήθηκε λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που αντιμετωπίζει η ρωσική ομάδα.

Το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague:

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις Κάουνας
21:00 Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές
21:45 Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός
22:00 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης