Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 69-64, χάνοντας το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» τόνισε: «Δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να με γαμ…. μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, όπως ενημέρωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, o Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση ζητώντας την επανάληψη του ματς αφού στην αποστολή του Ολυμπιακού υπήρχαν υπεράριθμα μέλη (29 αντί για 22).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων»:

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλλημα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ο αγώνας ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή.

Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, οτι αυτό που έγινε σήμερα θα το βρουν μπροστά του. Εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γαμ@#$ μέσα στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης