Γιαννακόπουλος: «Η εικόνα δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 21:47
Γιαννακόπουλος: «Η εικόνα δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού»

Θέση για τις ριζικές αλλαγές που υπήρξαν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, από τον οποίο είδαν την πόρτα της εξόδου οι Πρίφτης (προπονητής), Διαμαντίδης (general manager), Παππάς (τεχνικός διευθυντής) και Τριαντόπουλος (πρόεδρος), πήρε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Να έχεις βγει ξεκάθαρα και να λες πωλείται η ΚΑΕ και να μην υπάρχει η παραμικρή πρόταση από Παναθηναϊκάρες και μη... Ούτε μισή. Μόνο κάτι fundάσματα.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα "ποιος θες να τρέξει τον Παναθηναϊκό;" θα έπαιρναν το 101%. Κι αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό project για το παρόν και το μέλλον, φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα με... 8 ξένους, σε μια περίοδο που λόγω συνθηκών στόχος δεν είναι η Ευρώπη, αλλά να χτιστεί κάτι υγιές.

Να έχεις μια εικόνα που δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και μήνες τώρα δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Και να στηρίζεις εμμονικά τις επιλογές που ξεκάθαρα δεν σου έχουν βγει.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τη διαχείριση των οικονομικών στον πιο στενό σου συνεργάτη με ξεκάθαρη εντολή έσοδα - έξοδα κι αυτός να σε αναγκάζει λόγω αστοχιών να βάλεις και 3 εκατ. σε μια σεζόν που διασύρεσαι εντός γηπέδου από ομάδες με υποπολλαπλάσια μπάτζετ στην Ευρώπης κι αγκομαχείς για να νικήσεις τις "μικρές" ομάδες στην Ελλάδα... Ναι λοιπόν για όποιον δεν το ξέρει η φετινή χρονιά μου έχει κοστίσει ήδη 3 εκατ. ευρώ!

Και μετά από αυτά αντί να αφήνεις τους αποκλειστικά υπεύθυνους να επωμιστούν τις συνέπειες μέχρι τέλους, να τις παίρνεις πάνω σου ελπίζοντας σε πιθανή αλλαγή εικόνας ενόψει τελικών, αλλά κυρίως για να χτιστεί σωστά η επόμενη χρονιά.

Και να τα ακούς και από πάνω».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 22:58