Γιαννακόπουλος: «Η βία και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν στον Παναθηναϊκό»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 19:07
Γιαννακόπουλος: «Η βία και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν στον Παναθηναϊκό»

«Πυρ και μανία» με μερίδα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού, για το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί σε περιστατικά βίας ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που παρατηρηθεί αντίστοιχο φαινόμενο με την εισβολή οπαδών στο πέταλο, είναι διατεθειμένος να κλείσει τη Θύρα «13» στο ΟΑΚΑ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το να ακούμε πως ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση ήταν και ο σκοπός μας. Αυτό θέλαμε να κάνουμε προκειμένου να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έκαναν τον Παναθηναϊκό να είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, κλαμπ στην Ευρώπη. 

Δυστυχώς, όμως, για ακόμη μια φορά, αμαυρώθηκε η εικόνα με κάποια περιστατικά και θα ήθελα περισσότερο να σταθώ σε αυτό το σημείο: Είναι εδώ και πολλά χρόνια που προσπαθούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα με ανθρώπους από τη Θύρα 13 που χτυπούν κόσμο που έρχεται με τις οικογένειές του στο γήπεδο και τους παίρνουν τα εισιτήρια, που σπάνε πόρτες και μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, έχουμε αλλάξει όλες τις εταιρείες σεκιούριτι που υπάρχουν στην Ελλάδα και ως τώρα καμία από αυτές δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε αυτό. 

Δυστυχώς, η αστυνομία και η Πολιτεία σφυρίζουν αδιάφορα σε αυτό. Προσπαθούμε μόνοι μας να σταματήσουμε αυτό το φαινόμενο ώστε να έρθει ο οικογενειάρχης στο γήπεδο με τα παιδιά του και να περάσει καλά. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι πως εμένα δεν θα με διώξουν από τον Παναθηναϊκό, εγώ θα τους διώξω. 

Φώναξα όλους τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού, δεν έχει σημασία αν είναι… οι δεξιοί, οι αριστεροί, οι μεσαίοι ή οπουδήποτε είναι χωρισμένοι. Τους φώναξα όλους και τους εξήγησα πως στο πρώτο περιστατικό θα κλείσω τη Θύρα 13 και θα τους επιστρέψω τα εισιτήρια. Και πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται σε ένα τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό και στη μνήμη δύο ανθρώπων που έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό σε αυτό το σκαλοπάτι στην Ευρώπη. 

Ενδεχομένως αυτό να μην έχει φτάσει σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό θέλω να το δηλώσω δημοσίως και ξεκάθαρα ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξουν τέτοιου είδους περιστατικά, είτε να σπάνε πόρτες, είτε να χτυπούν κόσμο του Παναθηναϊκού, θα κλείσω τη Θύρα 13, θα τους δώσω πίσω τα εισιτήρια και δεν θα τους επιτρέψω ξανά την είσοδο στο γήπεδο. Η βία και η τρομοκρατία σε κάθε της μορφή δεν επιτρέπεται στον Παναθηναϊκό, δεν είναι αποδεκτή και αυτό θα γίνει πράξη, είτε το θέλουν, είτε όχι!».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019, 19:30