Γιαννακόπουλος στον κόσμο του ΠΑΟ: «Μην απαντάτε σε συνειδητές προκλήσεις και δοθεί δικαίωμα τιμωρίας»

Γιαννακόπουλος στον κόσμο του ΠΑΟ: «Μην απαντάτε σε συνειδητές προκλήσεις και δοθεί δικαίωμα τιμωρίας»
Έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να επιδείξει κόσμια συμπεριφορά στους προσεχείς εντός έδρας αγώνες με τη Ρεάλ, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Euroleague, απηύθυνε με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μεταξύ άλλων επισήμανε πως οι οπαδοί του τριφυλλιού «…δεν θα πρέπει να απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις που ενδέχεται να γίνουν από πλευράς άλλων παραγόντων» και προσθέτοντας πως δεν θα πρέπει να «…δοθεί κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν στον Παναθηναϊκό μας νέα τιμωρία, ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο και με μεγάλη ιστορία κλαμπ. Εύχομαι στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης να γίνουν ωραίοι αγώνες ανάμεσα σε δύο τεράστιες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τους ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, θα κριθούν μέσα στο παρκέ και η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί τελικά στο Final 4.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την ομάδα καθώς και το επίπεδό τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις που ενδέχεται να γίνουν από πλευράς άλλων παραγόντων. Να μην τους δοθεί κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν στον Παναθηναϊκό μας νέα τιμωρία, ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Θα ήθελα να επαναλάβω την ευχή μου να προκριθεί στο Final 4 η καλύτερη ομάδα και αυτή να είναι η δική μας!».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 15:25