Γιαννακόπουλος: «Να υποβιβαστεί όποια ομάδα δεν πάρει μέρος στα πλέι-οφ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019, 15:27
Γιαννακόπουλος: «Να υποβιβαστεί όποια ομάδα δεν πάρει μέρος στα πλέι-οφ»

O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κρίσιμη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ανέφερε πως αν μία ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ, μπορεί να ακολουθήσει τον Κολοσσό στην Α2 και το Λαύριο να μείνει στα «σαλόνια» δίχως αναδιάρθρωση.

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έκανε την πρώτη παρέμβαση, μετά τον αρχικό λόγο του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί βρισκόμαστε εδώ. Άλλα είχαμε πει στην προηγούμενη κουβέντα μας.

Στον φάκελο που μας έχετε αφήσει δεν υπάρχει μέσα το θέμα της βίας. Μιλάω για τις τιμωρίες. Υπάρχει μια ομάδα που παρανομεί από τις 13/2. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή κύρωση. Ήρθαμε να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση.

Συμφωνήσαμε συναισθηματικά για το Λαύριο. Αν όμως το Λαύριο έρθει προτελευταίο, γιατί να υπάρξει αναδιάρθρωση, αφού υπάρχει μια ομάδα που στα πλέι οφ μπορεί να μην κατέβει.

 Αν δεν κατέβει, υποβιβάζεται και μετά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Δεν είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Αν μια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ, υποβιβάζεται μαζί με τον Κολοσσό που είναι τελευταίος. Έτσι, τελειώνει το θέμα της αναδιάρθρωσης». 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019, 15:34