Το TRT World, μέλος της κρατικής τηλεόρασης της Τουρκίας (ΤRT) με έδρα την Κωνσταντινούπολη το οποίο εκπέμπει σε περισσότερες από 190 χώρες στον κόσμο και το παρακολουθούν 260 εκατομμύρια νοικοκυριά, βρέθηκε στην Αθήνα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε φανταστική την Euroleague που ξεκινά προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με την νέα Euroleague, τόνισε: «Θεωρώ πως αυτή τη σεζόν όλες οι ομάδες είναι πιο κοντά. Ασφαλώς, υπάρχουν κάποιες ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ ή με λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με τις υπόλοιπες, ωστόσο είμαι βέβαιος πως θα είναι μια φανταστική διοργάνωση, πολύ ανταγωνιστική. Πιστεύω πως κανένας δεν θα μπορούσε να ποντάρει χρήματα στο αν κάποια ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί στο Final 4 ή όχι».

Όσο για την διαδικτυακή του διαμάχη με Τούρκους, σημείωσε: «Νομίζω πως αυτό που συνέβη την περσινή σεζόν ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. Έχουμε φίλους από την Φενέρ και την Τουρκία. Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο χώρες, δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είμαστε όλοι εδώ για το καλό πνεύμα του παιχνιδιού και λόγω της αγάπης μας για το μπάσκετ».

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης