«Πρόβα τζενεράλε» για τον τελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Κυριακής (9/2) με τον Άρη αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η αυριανή αναμέτρηση στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τους Δραμινούς αύριο στις 17:00 στο «Δ. Κραχτίδης» για την 17η αγωνιστική της Α1, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μία δύσκολη έδρα, στην οποία… σκόνταψαν ήδη 5 από τις 7 ομάδες που αγωνίστηκαν εκεί στον πρώτο γύρο, ανάμεσα στις οποίες και ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε στη μαχητικότητα του ΚΑΟΔ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο στοιχεία τα οποία επαναλαμβάνουμε συχνά σε ό,τι λέμε, αλλά παραμένουν δύο παράμετροι που παίζουν ρόλο σε κάθε αναμέτρηση.

Ο ΚΑΟΔ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μαχητική και ότι διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση. Και πολύ περισσότερο στο γήπεδό της, το οποίο συνήθως είναι γεμάτο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η περιφέρεια αγαπά το μπάσκετ. Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, να κάνουμε την καλή εμφάνιση που θέλουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, στο οποίο στοχεύουμε».

O συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση στη Δράμα: «Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κυρίως όταν παίζει στο γήπεδό της. Προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, διαθέτει μεγάλο πάθος και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, βασίζεται στον αιφνιδιασμό και πλέον έχει και αρκετή εμπειρία. Είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε έξι μέρες και καλούμαστε για μία ακόμη φορά να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης