Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το ματς Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός (18/1, 20:00, Novasports 2HD) και ανέλυσε τις διαφορές μεταξύ του Τσάβι Πασκουάλ και του Ρικ Πιτίνο.

«Με τον Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός είχε πολλά συστήματα και ήταν δύσκολο να προβλέψεις ποιο θα χρησιμοποιούσε. Τώρα, έχουν 5-6 βασικά συστήματα και φαίνεται να παίζουν λίγο πιο απλά. Αλλά, την ίδια ώρα παίζουν πιο επιθετικά, ειδικά στην άμυνα, με την πίεση που ασκούν στην μπάλα», δήλωσε αρχικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ρόλος των Λεκαβίτσιους και Παπαπέτρου είναι αυξημένος. Δεν ξέρω αν είναι απόφαση του προπονητή ή τίποτα άλλο. Ο Λούκας παίζει πιο επιθετικά και έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Τέλος είπε: «Κάνουν την κατάσταση λίγο πιο περίπλοκη, αλλά αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ξέρουμε τον Κιλπάτρικ από την παρουσία του στο ΝΒΑ, ενώ τον είδαμε και στο ματς της Δευτέρας. Είναι ένας σοβαρός παίκτης που έχει έφεση στο σκοράρισμα. Το παιχνίδι του Πέιν είναι εφάμιλλο των Γκιστ και Λάσμε. Ο Παπαγιάννης επίσης παίζει αρκετά με τον νέο προπονητή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης