Τι κι αν ο Παναθηναϊκός με τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη (64-51) του επί του Ολυμπιακού έκανε το «break» στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των Ανδρών;

Ο Τζέιμς Γκιστ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΚΑ ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν μένουν στο «διπλό» στο ΣΕΦ, συμπληρώνοντας ότι έχουν επικεντρωθεί στο αυριανό δεύτερο ματς της σειράς, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήραμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε στον πρώτο αγώνα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και τίποτα άλλο… Ούτε τη συνέχεια, ούτε τίποτα άλλο! Μόνο τον αυριανό αγώνα.

Ξέρουμε ότι ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε είναι λίγος, αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος.

Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στο πλάνο μας, να κάνουμε αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας και να βγούμε στο παρκέ με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και επιθυμία για τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά δεν έχει τελειώσει, έχει δρόμο ακόμη και γνωρίζουμε ότι απέναντί μας έχουμε μια καλή ομάδα που θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει τη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης