Τον Πιερ Τζάκσον υποδέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα της Τετάρτης (26/8). «Επιστρέφω στην Ευρώπη ύστερα από μερικά χρόνια… Έχω παίξει στην Αθήνα ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ. Ο Ομπράντοβιτς ένιωθε πραγματικό πάθος που θα επέστρεφε εδώ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο. Ξέρω πως το κοινό έχει συνηθίσει τις νίκες και θα προσπαθήσω να τις φέρω,» δήλωσε στο αεροδρόμιο ο 28χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ.

O πρώην παίκτης της Φενρμπαχτσέ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ είπε στους δημοσιογράφους: «Νιώθω καλά. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα αρχίσω την πορεία με την νέα μου ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Ευρώπη, ύστερα από μερικά χρόνια. Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλω να γνωρίσω τους οπαδούς μας, που είναι παθιασμένοι. Ανυπομονώ να παίξω εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζάκσον θυμήθηκε: «Έχω παίξει στην Αθήνα ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ. Ο Ομπράντοβιτς ένιωθε πραγματικό πάθος που θα επέστρεφε εδώ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο. Ξέρω πως το κοινό έχει συνηθίσει τις νίκες και θα προσπαθήσω να τις φέρω».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μίλησε με τους Μάικ Τζέιμς και ΝτεΣον Τόμας, πριν απαντήσει θετικά στην πρόταση της «πράσινης» ΚΑΕ, όπως αποκάλυψε: «Γνωρίζω καλά τον Μάικ Τζέιμς και τον ΝτεΣόν Τόμας. Μου είπαν μόνο καλά λόγια», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Θέλω να τους πω πως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους. Προχωράμε ενωμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης