Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν ήταν δυνατό να μην τοποθετηθούν για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Αμφότεροι και κυρίως ο πρώτος έζησαν μεγάλες στιγμές με τον εκλιπόντα στον Παναθηναϊκό και σαφώς ο χαμός του τους στοίχισε σε μεγάλο βαθμό.

Ο προπονητής των επιτυχιών στα 13 χρόνια της «πράσινης δυναστείας», Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στην απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ, αμέσως μετά τη τέλος του τέταρτου τελικού του τουρκικού πρωταθλήματος με την Τόφας, εστίασε στην απώλεια του ιστορικού παράγοντα των «πράσινων», υπογραμμίζοντας ότι «ήταν σαν πατέρας μου».

«Ενημερώθηκα από τους φίλους μου στην Ελλάδα και από τότε δεν έχω κοιμηθεί», είπε αρχικά ο Ζοτς και πρόσθεσε: «Δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του, ήταν σαν πατέρας μου, τον οποίο σεβόμουν πάρα πολύ, ήταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ για αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ.

Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω γι αυτόν. Ο κόσμος γενικώς τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά είχα την ευκαιρία να έχω προσωπική συζήτηση μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Έτσι θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένειά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάρας: «Πρωτάθλημα αφιερωμένο στους Παύλο και Κώστα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θήτευσε για μία τετραετία (2007-10, 2011-12) στον Παναθηναϊκό, κατακτώντας επί ημερών του Παύλου Γιαννακόπουλου τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2008, 2009, 2010), ισάριθμα κύπελλα (2008, 2009, 2012) και μία Euroleague.

Ο νυν τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας μίλησε μετά το τέλος του δεύτερου τελικού πρωταθλήματος Λιθουανίας για την απώλεια του εμβληματικού παράγοντα του «τριφυλλιού», ευχόμενος να κατακτήσει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και να το αφιερώσει στη μνήμη των αδερφών Παύλου και Κώστα Γιαννακόπουλου.

«Ο κύριος Παύλος ήταν απίθανος», είπε αρχικά ο «Σάρας» και πρόσθεσε: «Με τα λίγα αγγλικά που ήξερε με ρωτούσε “Πώς είναι η οικογένειά σου Σάρας;”. Πάντα μιλούσαμε για την οικογένεια. Ο κόσμος τον αγαπούσε. Είναι πολύ στενάχωρο που δύο αδέρφια έφυγαν. Ελπίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει το πρωτάθλημα και θα το αφιερώσει στη μνήμη του Παύλου και του Κώστα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης