Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ τόνισε ότι αυτές τις ημέρες, αν η ομάδα χαλαρώσει, μπορεί να έρθει το… στραβοπάτημα. Ο κόουτς των «πράσινων» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε ομαδικά και έφτασε στη νίκη.

«Οι μέρες είναι λίγο περίεργες για τις ομάδες με την έννοια ότι οι γιορτές φέρνουν χαλάρωση κι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να έχεις πρόβλημα. Είχαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην ομαδική μας άμυνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο μας έκανε ζημιά και το πληρώσαμε από τον Κούπερ. Ουσιαστικά ο Γκιστ σταμάτησε τον Κούπερ στα πικ εν ρολ κι εκεί ξεφύγαμε και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάναμε προσπάθεια να διατηρηθούμε για τους αγώνες που έρχονται. Χρόνια πολλά σε όλους» ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε: «Σήμερα ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, καθώς υπήρξε χαλάρωση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και έπρεπε να βρούμε τη δύναμη να παίξουμε δυνατά. Νικήσαμε κι αυτό είναι που έχει σημασία. Μου αρέσει το οτιδήποτε έχει να κάνει με φιλανθρωπία. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της φιλανθρωπίας».

Στην αντίπερα όχθη ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού που ήταν καλύτερη. Όταν δεν βιαζόμασταν και είχαμε ηρεμία ήμασταν καλά. Όταν, όμως, κάναμε βιαστικές επιθέσεις δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πάρει διαφορά. Είναι ποιοτική ομάδα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στην τρίτη περίοδο, αλλά δεν είχαμε ανάσες. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ από εδώ και πέρα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Νίκος Καλλές επισήμανε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά και ήλεγχε το παιχνίδι. Και εμείς, όμως, για 30-32 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να κάνουμε τη ζημιά. Στο τέλος τα χαλάσαμε. Στις άγιες τούτες ημέρες και εμείς οι αθλητές θέλουμε να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης