H KAE Παναθηναϊκός μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μέλος της ομάδας και την αναβολή του αγώνα με την Ζενίτ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι ακολουθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«H Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (29/10, 19.00) εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Zenit Saint Petersburg για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Μετά τη διάγνωση επιβεβαιωμένου συμπτωματικού κρούσματος Covid-19 σε μέλος της ομάδας μας, οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία) επιλήφθηκαν της κατάστασης και έθεσαν την ομάδα σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων Φορέων της Ελλάδας βάζοντας πάνω απ’ όλα την υγεία των αθλητών, των προπονητών και των εργαζομένων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, η Euroleague ανακοίνωσε πως η εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με την LDLC ASVEL Villeurbanne για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου του 2020».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης