Σε μία ιστορική βραδιά για τον ίδιο, καθώς έγινε ο δεύτερος παίκτης στη Euroleague που σημείωσε triple double, ανέβηκε στην 7η θέση του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ, κάνοντας μάλιστα νέο προσωπικό ρεκόρ σε ασίστ σε έναν αγώνα (18), ο Νικ Καλάθης είδε τον Παναθηναϊκό να τερματίζει στην 6η θέση της κανονικής περιόδου.

Σχολιάζοντας την πρόκριση και το ρεκόρ του, ο αρχηγός των «πρασίνων» δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Νιώθω ωραία! Είναι τιμή να είμαι δίπλα στον θρύλο Νίκολα Βούιτσιτς και το κατάφερα αυτό! Νιώθω, όμως ακόμη καλύτερα που είμαστε στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίξαμε καλά τελευταία και τα καταφέραμε. Το πιστεύαμε ως ομάδα και στα αποδυτήρια και παίξαμε πολύ καλύτερα έχοντας ένα καλό σερί, είμαστε μια ομάδα βετεράνων και το πιστεύαμε, δεν ξέρω τι πίστευαν όλοι έξω από την ομάδα αλλά τα καταφέραμε.

Ενόψει της σειράς των πλέι οφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας, ο Καλάθης δήλωσε: «Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία δύσκολη σειρά. Έχουμε αυτοπεποίθηση, τους χρωστάμε και μπορούμε να τους νικήσουμε στο γήπεδό τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης