Στη διάρκεια της media day του μπασκετικού Παναθηναϊκού ο Νικ Καλάθης χαρακτήρισε εύκολη την απόφασή του να παραμείνει στο τριφύλλι, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι η παρουσία της στο Final Four της Euroleague.
«Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Είχαμε κουβέντα με τον πρόεδρο και πήραμε την απόφαση εύκολα.
Από την πρώτη στιγμή ήθελα να μείνω εδώ και αυτό έγινε» ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος εν συνεχεία μιλώντας για το ρόστερ των «πράσινων» επισήμανε:
Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Έχουμε παίκτες που έχουν κάνει βήμα μπροστά. Έχουμε παίκτες με εμπειρία οι οποίοι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ».
Ερωτηθείς για τον ρόλο του στην ομάδα είπε: «Είμαι ο στρατηγός του παρκέ, αλλά μου αρέσει να είμαι εδώ και να βοηθήσω όποιον παίκτη βρίσκεται στο παρκέ. Μου αρέσει ο ρόλος του ηγέτη στο παρκέ».

Τέλος μιλώντας για τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού για τη σεζόν που έρχεται, υπογράμμισε: «Είναι το Final Four. αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη ώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης