Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαρίθμησε τις καταγγελίες της για τις επιθέσεις προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν (σ.σ. ο ένας διακομίστηκε στο ιατρείο πιο σοβαρά), μετά από επεισόδια με οπαδούς στη θύρα 6, όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως καταγγέλλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έγινε επίθεση με βρισιές και απειλές από απόσταση αναπνοής στον Γιαννακόπουλο, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς, από άτομα που είχαν διαπιστευσεις του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», κλωτσούσαν μπροστά του καρέκλες στη γραμματεία, ενώ οι ίδιοι οπαδοί παρέμεναν δίπλα στη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού καθ’όλη τη διάρκεια του ματς.

Κάποιοι άλλοι ήταν στα δημοσιογραφικά και έβριζαν τον διοικητικό ηγέτη των «πράσινων» και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όπως καταγγέλουν από το «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου έγινε νέα επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με βρισιές και κλωτσιές στη φυσούνα.

Ακολούθως μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αυτοί οι 30-40 οπαδοί έκαναν ντου στα αποδυτήρια πιστεύοντας πως ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» ήταν ακόμη μέσα και ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ.

Όπως τόνισαν από τον Παναθηναϊκό, «ευτυχώς που ο Γιαννακόπουλος είχε φύγει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης