Στην αποκάλυψη ότι οι περιπτώσεις των Γιοβέλ Ζούσμαν και Τζος Νέμπο ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό προχώρησε ο προπονητής του τριφυλλιού, Όντεντ Κάτας.

«Ο Ζούσμαν είναι ένας παίκτης που βρίσκεται πάντα στη λίστα μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον ακολουθούμε. Επέστρεψε από τραυματισμό και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω υγιή και σε καλή κατάσταση. Είναι σίγουρα μια επιλογή για εμάς. Πρέπει να ελέγξουμε τις πιθανότητες που υπάρχουν να υλοποιηθεί αυτή η κίνηση» ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός των «πρασίνων», μιλώντας στο «Sport5».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην περίπτωση του Τζος Νέμπο, ο Ισραηλινός τεχνικός είπε: «Είναι σίγουρα στη λίστα μας. Όχι μόνο στη δική μας, αλλά και άλλων ομάδων της Ευρωλίγκας. Και όχι μόνο αυτός, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα ονόματα στο Ισραηλινό πρωτάθλημα, όπως ο Κίναν Έβανς, που μπορεί να ενδιαφέρει άλλες ομάδες.

Κάνουν πολύ καλή δουλειά υπογράφοντας ξένους παίκτες στο Ισραήλ. Όλα τα credits πρέπει να δοθούν στους Ισραηλινούς προπονητές και σκάουτερς που συνεργάζονται μαζί τους, καθώς και στους μάνατζερ που θέλουν πραγματικά να στείλουν νέους παίκτες στο πρωτάθλημα».

Ο Ισραηλινός φόργουορντ, Γιοβέλ Ζούσμαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε μόλις σε 11 παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας στο πρωτάθλημα μέσο όρο 6 πόντους και 3 ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Αμερικανός σέντερ, Τζος Νέμπο την φετινή σεζόν είχε 13,6 πόντους και 10 ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι με την φανέλα της Χάποελ Εϊλάτ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης