Τη διοργάνωση ενός πανελληνίου τουρνουά με το όνομα «Παύλος Γιαννακόπουλος» αποφάσισε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.
Η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την ΚΕΔΕ, ενώ ο πρόεδρος της, Γιώργος Πατούλης, θα αναλάβει την πρωτοβουλία υλοποίησης της.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν παιδιά 10-15 ετών, ενώ θα διοργανώνεται από κοινού από την ΚΕΔΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τη συμμετοχή των τοπικών ομοσπονδιών και ομάδων καλαθοσφαίρισης από όλη τη χώρα.

Η πρόταση έγινε στην ΚΕΔΕ από το δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, ο οποίος ανέφερε: «Μέσα από τη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά οι μικροί αθλητές επικοινωνούν με παιδιά άλλων τόπων και αντιλαμβάνονται επί της ουσίας σημαντικά μηνύματα αλλά και διαχρονικές όσο και επίκαιρες αξίες όπως η συνέπεια, η επιμονή, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και η φιλία.
Για όλους τους πιο πάνω λόγους αλλά και για να μνημονεύεται από τους νεότερους αθλητές το όνομα ενός πολύ σημαντικού παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης