Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για τη «μονομαχία» του με τη Φενερμπαχτσέ, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22/10, 21:00), στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Η Φενέρ θα μεταβεί για πρώτη φορά στην Αθήνα και το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με προπονητή τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, από την ημέρα που ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Σλοβενίας, στο Ευρωμπάσκετ του 2017, αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό, εξήγησε πως η ελληνική ομάδα αγωνίζεται με ενέργεια και αυτοπεποίθηση εντός έδρας και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι έτοιμοι να πιάσουν υψηλή απόδοση, αν θέλουν να «δραπετεύσουν» με το «διπλό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Έκαναν πολλές αλλαγές στην ομάδα τους, με νέο προπονητή, πολλές προσθήκες και νέους παίκτες. Όμως, έχουν μια physical ομάδα. Είναι πολύ ευέλικτοι και μπορούν να πάνε και με ψηλά και με κοντά σχήματα. Τελευταία παίζουν πολύ καλά, έχουν αυτοπεποίθηση. Εντός έδρας αγωνίζονται με ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι, για να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε».

Ο Νταϊσόν Πιερ τόνισε από την πλευρά του: «Γνωρίζουμε πως πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Θα πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα μείνουμε συγκεντρωμένοι. Βασικά δουλεύουμε σκληρά για να βγαίνουμε στο παρκέ με αυτή τη νοοτροπία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς ψηλούς, αλλά και ποιοτικούς περιφερειακούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Οι προπονητές μάς προετοιμάζουν για να τους αντιμετωπίσουμε όλους. Θα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε άμυνα και μέσα από το αμυντικό πλάνο θα έρθει και η σκληράδα στην επίθεση. Αυτό θα μας φέρει στην καλύτερη δυνατή θέση για να κερδίσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης