Η Euroleague εστίασε στους παίκτες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στη διοργάνωση συνθέτοντας το Top10 των πρωτοεμφανιζόμενων άσων, που θα δούμε στα παρκέ της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας φιγουράρει το όνομα του Τζίμερ Φριντέτ του Παναθηναϊκού, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται αυτό του Κώστα Κουφού, ο οποίος θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όντας ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που θα βρεθούν στη Euroleague τα τελευταία χρόνια, ο Φριντέτ έγινε αυτόματα βασικός υποψήφιος για το βραβείο ”Alphonso Ford” και ένας παίκτης που θα χαρίσει πολλές αξέχαστες στιγμές.

Ο Φριντέτ πέρασε τη τελευταία τριετία στη Κίνα, εκεί όπου αναδείχθηκε MVP το 2017. Φοίτησε στο Brigham Young University από το 2007 μέχρι το 2011 και έκτοτε σκοράρει σε διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά η μοναδική ικανότητά του στο σκοράρισμα θα τον κάνει να μεταβεί ομαλά στις νέες συνθήκες, ειδικά έχοντας στο πλάι του τον Νικ Καλάθη», αναφέρει το… πόρισμα της Euroleague για τον Τζίμερ Φριντέτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το Top10 των πρωτοεμφανίζομενων:

1. Τζίμερ Φριντέτ (Παναθηναϊκός)

2. Λουκ Σίκμα (Άλμπα)

3. Γκρεγκ Μονρό (Μπάγερν)

4. Κώστας Κουφός (ΤΣΣΚΑ)

5. Νάιτζελ Χέιζ (Ζαλγκίρις)

6. Ρόκας Γκιετράιτις (Άλμπα)

7. Κουίνσι Έισι (Μακάμπι)

8. Σέλβιν Μακ (Μιλάνο)

9. Γιόνας Γερέμπκο (Κίμκι)

10. Αμίνε Νουά (Βιλερμπάν)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης