Λάσμε: Κορυφαίος σέντερ και MVP της Α1

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 17:25
Λάσμε: Κορυφαίος σέντερ και MVP της Α1
Ο Στεφάν Λάσμε ανακηρύχτηκε «Σέντερ της Χρονιάς» και «MVP της Α1», παρά το γεγονός ότι δεν ήταν από το ξεκίνημα της σεζόν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού!

Ο 31χρονος σέντερ απ' τη Γκαμπόν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. για τη νέα, διπλή διάκρισή του, δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που φτάνω σε μία τέτοια διάκριση, στο να αναδειχθώ πολυτιμότερος παίκτης του Πρωταθλήματος. Και πραγματικά χαίρομαι, που έγινε με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν η πρώτη χρονιά μου στο ελληνικό Πρωτάθλημα, η πρώτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρετε κάτι; Ο Παναθηναϊκός ήδη είναι η οικογένειά μου και πραγματικά νιώθω χαρούμενος, που έφτασα σ' αυτή τη διάκριση μ' αυτή τη φανέλα, μ' αυτούς τους συμπαίκτες, μ' αυτό το τεχνικό επιτελείο, μ' αυτούς τους ανθρώπους στην ομάδα, της οποίας κομμάτι θα είμαι και τα επόμενα χρόνια. Όσο για την παρουσία μου στην καλύτερη ομάδα, είναι εξίσου τιμητική. Όπως σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι 4 απ' τους 6 παίκτες, που παρουσιάζονται σε αυτή, θα είμαστε συμπαίκτες την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα πράσινα.

Είναι μάλλον... φυσιολογικό να βρίσκεται ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης) στην καλύτερη ομάδα, ενώ κι οι δύο νέοι συμπαίκτες μας (σ.σ. Παππάς & Γιάνκονιτς) ήδη απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί, όπου βρίσκονται σήμερα! Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και την επόμενη χρονιά για την ομάδα, με υψηλούς στόχους, όπως πάντα έχει πάντα ο Παναθηναϊκός».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 17:26