Ο Πάρις Λι βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (17/8) στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα της καριέρας του, τόνισε ότι στόχος του είναι όσο περισσότερες νίκες γίνεται, ενώ χαρακτήρισε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» ως τους καλύτερους στην Ευρώπη.

«Είμαι ενθουσιασμένος, είναι ένα νέο ταξίδι, μια νέα ιστορία στην καριέρα μου, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ ο 27χρονος άσος και συνέχισε: «Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες γίνεται. Το γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά, με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, νομίζω ότι μπορούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Λι, ο οποίος την παρελθούσα σεζόν ήταν συμπαίκτης με τον -άλλοτε «πράσινο»- Μάικ Τζέιμς στη Μονακό, σημείωσε: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Το άκουσα αυτό και από τον Μάικ Τζέιμς όταν μιλήσαμε. Έχουν ήδη εκδηλώσει την αγάπη τους στα προσωπικά μου κοινωνικά δίκτυα, οπότε το εκτιμώ και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά».

Τέλος, ο απόφοιτος του Ιλινόι Στέιτ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο δίνω το 110% του εαυτού μου, θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης