Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Σέλβιν Μακ, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» να αναφέρει στη media day, εν όψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές ότι «είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού άσου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης: «Είμαι έτοιμος. Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις, είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τόσο καιρό δούλευα γι αυτή την στιγμή. Ήθελα να είμαι έτοιμος όταν θα ερχόταν η ευκαιρία».

Για το κλίμα στην νέα του ομάδα: «Μπορεί να είμαι πολύ λίγο στην ομάδα αλλά νιώθω εξαιρετικά. Όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να μπω να παίξω».

Για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές: «Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε δυνατοί σε όλη την διάρκειά του του αγώνα. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μου ζητηθεί για να νικήσουμε. Αν είμαστε σκληροί τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι φέρνει στον Παναθηναϊκό: «Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με την ηγετική μου προσωπικότητα και με την εμπειρία μου. Είμαι από τους πιο μεγάλους σε ηλικία στην ομάδα και έχω αρκετές γνώσεις. Μπορώ να κάνω ότι θέλει από εμένα ο προπονητής μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης