Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια και μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για το νέο προπονητή της ομάδας αλλά και για τον κόσμο και την διοίκηση του τριφυλλιού.

«Έχω μόνον ένα μεγάλο “ευχαριστώ” να πω στον Παναθηναϊκό και στη διοίκηση, που αυτά τα τρία χρόνια μου έδωσε τη δυνατότητα. Από όποιο πόστο κι αν μου ζητήθηκε, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Φεύγω έχοντας πέντε τίτλους με την ομάδα, παρόλο που ήταν χρονιές έπειτα από μια νέα προσπάθεια που άρχισε το 2012. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, έχοντας μάλιστα αρκετά καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με εκπληκτικό κόσμο, τον οποίο ευχαριστώ για τη στήριξη» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας κόουτς στην εφημερίδα Αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το μέλλον του, σημείωσε: «Αυτή είναι η ζωή των προπονητών. Φεύγω και αφήνω πίσω μου μόνο φίλους. Έχω κάποια δεδομένα. Πρέπει να σκεφτώ, να κάνω την καλύτερη επιλογή. Το καλό είναι ότι μπορώ να έχω λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Τα προηγούμενα χρόνια, οι μέρες που δεν δούλεψα για τον Παναθηναϊκό ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, οι μέρες που δεν σκέφτηκα τον Παναθηναϊκό μηδενικές».

Όσο για την επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολύ καλή επιλογή με τον νέου του προπονητή. Του εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις πολύ μεγάλες επιτυχίες που διαχρονικά έχει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης