Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ήττα με έναν πόντο από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία και κάλεσε τους συμπαίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι με τον Προμηθέα την Κυριακή (13/10, 19:00, COSMOTE SPORT 4 HD) στο ΟΑΚΑ.

 Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έγραψε στο προσωπικό blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ενοχλήθηκαν για το αρνητικό αποτέλεσμα σε ένα ματς του οποίου είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος. «Πρώτα ο Προμηθέας και μετά η Αρμάνι Μιλάνο» έδωσε το έναυσμα για δύο νίκες στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια ο Μήτογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου έγραψε: «Προερχόμαστε από μια ήττα στη Euroleague που μας ενόχλησε πολύ. Ήταν ένα ματς που ελέγχαμε κατά το μεγαλύτερο μέρος του και στο τέλος το χάσαμε λόγω των δικών μας λαθών. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε, τι δεν κάναμε καλά για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, το ματς του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα Πάτρας και ακολούθως στον αγώνα με την Αρμάνι για τη Euroleague. Είναι δύο εντός έδρας παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε. Αρχικά μας απασχολεί το ματς με τον Προμηθέα. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε πέρυσι στους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά και στο φιλικό τουρνουά της Πάτρας. Έχει μια διαρκώς ανοδική πορεία και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και παίζει καλό μπάσκετ. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς και να πάρουμε τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης