Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον προπονητή των «πρασίνων», Γιώργο Βόβορα, για όσα αναγράφονταν στο φύλλο αγώνα του 4ου ημιτελικού των πλέι οφ της Basket League με τη Λάρισα. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, του οποίου νικήτρια αναδείχτηκε η Λάρισα ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά, είχε επικρατήσει ένταση με τον Γιώργο Βόβορα να συγκρατείται από τον τιμ μάνατζερ των Θεσσαλών, Άρη Γκαμπέτα.

Αναφορικά, στη Λάρισα, η θεσσαλική ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο συνολικού ύψους 3.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, στη Λάρισα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ για την ακατάλληλη θερμοκρασία στο γήπεδο και πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ για λοιπά παραπτώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά στην απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται:

 7/8-6-2022

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) και ο Γ. ΒΟΒΟΡΑΣ, προπονητής της ΚΑΕ, από το αποδιδόμενο σε αυτούς παράπτωμα του άρθρου 18 παρ. 2 Α του του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-6-2022.

46/8-6-2022

ΛΑΡΙΣΑ

1.Επιβάλλεται στην Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ):

α) για παράπτωμα που αφορά την ύπαρξη κατάλληλης θερμοκρασίας του γηπέδου χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ) και

β) για τα παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 5-6-2022.

2. Απαλλάσσεται ο Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ, μέλος Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ, του αποδιδόμενου σ’ αυτόν παραπτώματος του άρθρου 18 παρ. 2 Α του Κανονισμού για τον ως άνω αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης