O Παναθηναϊκός συνεχίζει το «χτίσιμο» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α1 Γυναικών στο μπάσκετ και μετά τις Πότερ και Σωτηρίου ανακοίνωσε την προσθήκη και της Ευγενίας Κολλάτου.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είμαι έτοιμη να αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο και να βοηθήσω την ομάδα μου να βρίσκεται εκεί που ανήκει. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, την coach Ελένη Καπογιάννη για την εμπιστοσύνη της και τη Λολίτα Λύμουρα για τη χρόνια στήριξή της στο πρόσωπο μου», ανέφερε η 24χρονη πόιντ γκαρντ στις πρώτες της δηλώσεις στο www.pao1908.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ευγενία Κολλάτου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το “τριφύλλι” καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του μια πολύ καλή αθλήτρια που αγωνίζεται ως point guard και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H 24χρονη Κολλάτου μετά τη θητεία της στη γερμανική Κάπιτολ Μπάσκατς Ντίσερντολφ τη σεζόν 2021-22 επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας συλλέξει σημαντικές εμπειρίες.

Η νεαρή αθλήτρια έχει στο βιογραφικό της πολλές συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική γυναικών.

Προηγούμενες ομάδες:

2014-20 Πρωτέας Βούλας

2020-21 Εσπερίδες Καλλιθέας

2021-22 Κάπιτολ Μπάσκατς Ντίσερντολφ (Γερμανία)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης