Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, καθώς το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα μπάσκετ των «πράσινων» θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νέλσον και Παπαγιάννη, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα, ενώ κατά την αναχώρηση για την αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού» δηλώσεις έκαναν ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Έι Τζέι Σλότερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα η Μακάμπι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό τα λέει όλα. Και ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παλεύουμε πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στο Τελ Αβίβ. Έχουμε έξτρα κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι καθώς είναι στόχος μας η δεύτερη θέση. Το βέβαιο είναι, ωστόσο, ότι κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ούτε καν σκεφτόμαστε το ματς του πρώτου γύρου καθώς είναι πολύ μακριά. Η Μακάμπι προέρχεται από μια εντός έδρας ήττα στη διοργάνωση. Θα παρουσιαστεί υποψιασμένη στο παιχνίδι και θα κάνει τα πάντα για τη νίκη, όπως και εμείς», δήλωσε ο Μποχωρίδης.

Από την πλευρά του ο Έι Τζέι Σλότερ υπογράμμισε: «Ο ΝτεΜάρκους είναι πολύτιμος παίκτης για εμάς σε άμυνα και επίθεση. Όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε το κενό του και να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το κίνητρό μας. Θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τη νίκη και να πλησιάσουμε το στόχο».

Για την Μακάμπι σχολίασε: «Είναι πολύ καλοί στον αιφνιδιασμό. Τους αρέσει να τρέχουν το γήπεδο, ενώ παράλληλα παίζουν επιθετική άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας ώστε να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης