Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, τα μέλη της ομάδας, παίκτες και τεχνική ηγεσία ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Ο Ρικ Πιτίνο αναχώρησε ήδη για τις ΗΠΑ και οι «πράσινοι» αναμένουν το επόμενο διάστημα την απάντησή του για το αν θα είναι και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο Κιθ Λάνγκφορντ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα talkbasket.net, αποκάλυψε ότι δεν θα μείνει στους «πράσινους» καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και τον ρόλο που είχε και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της EuroLeague.

«Θέλω να πάω σε μια ομάδα στην οποία θα μπορώ να είμαι ξανά ο εαυτός μου. Αυτό είναι το σχέδιό μου. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό γι΄ αυτή τη σεζόν, ήταν διασκεδαστική, όμως πρέπει να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Αυτό θέλω.

Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή τη χρονιά, θέλω όμως να κλείσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους. Μακάρι να είχα περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αυτός είναι ο βασικότερος παράγοντας. Εχω παίξει 14 σεζόν και στις 13 από αυτές δεν ήμουν παίκτης των 11, 14 ή 15 λεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εμένα το σημαντικότερο είναι να έχω ελευθερία. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα προπονητή, νομίζω πως ο ρόλος μου δεν ήταν ποτέ σταθερός. Σε κάποια παιχνίδια ήταν, σε κάποια όχι. Θα προτιμούσα να παίζω όπως έπαιζα στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου. Όπως είπα, η εμπειρία ήταν σπουδαία.

Ήρθα και είδα πως ήταν, όμως πιθανότατα αυτός ο ρόλος δεν κάνει για εμένα. Θα ξαναερχόμουν στην Ελλάδα γιατί είναι ένα σπέσιαλ μέρος, απλά ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετικές ανάγκες από τις δικές μου.

Είναι προφανές, διότι δεν έπαιζα πολύ. Ήταν φανταστικό να δουλεύω με αυτούς τους προπονητές, οι συμπαίκτες μου ήταν επίσης σπουδαίοι. Τώρα θα ψάξω και πάλι μια ομάδα στη EuroLeague. Όσοι βλέπουν, ξέρουν ότι μπορώ ακόμη να ανταγωνιστώ τους κορυφαίους», δήλωσε ο Λάνγκφορντ στην talkbasket.net.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης