Μπάσκετ: Δημιουργεί το μέλλον του με τον Αλβέρτη ο Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 20:57
Μπάσκετ: Δημιουργεί το μέλλον του με τον Αλβέρτη ο Παναθηναϊκός
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ίδρυση Ακαδημιών, στην προσπάθεια της να «οικοδομήσει» το «πράσινο» μέλλον. Πρόεδρος των Ακαδημιών, που θα διαφέρουν από αυτές του Ερασιτέχνη, αναλαμβάνει η «σημαία» του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Πιστή στις εξαγγελίες της περί "ελληνοποίησης" της ομάδας όπως επίσης της ανάπτυξης και της εξέλιξης κάθε εγχώριου ταλέντου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ίδρυση των Ακαδημιών της. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 7-14 ετών, ενώ κατόπιν συμφωνίας με τον Ερασιτέχνη, η ΚΑΕ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα αγωνιστικά τμήματα U16, U18 και U22.

Το πλάνο που αποτελεί συνέχεια της φιλοσοφίας της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπονήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ, κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλο, τον Διευθυντή των Ακαδημιών, κ. Φραγκίσκο Αλβέρτη και τους συνεργάτες τους και θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 12μ.μ στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο αυτό θα αναλυθούν η φιλοσοφία, ο σχεδιασμός και οι στόχοι των Ακαδημιών καθώς επίσης θα παρουσιαστούν οι χορηγοί- υποστηρικτές όπως και όλοι οι συντελεστές της προσπάθειας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 21:08