Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν οι ομάδες μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, στην πρώτη -έστω και ανεπίσημη- αγωνιστική δραστηριότητά τους μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στα μέσα Μαρτίου.

Στο παιχνίδι δεν κρατήθηκε σκορ, καθώς χρησίμευσε περισσότερο για… ξεμούδιασμα και για κάποιες -πρώιμες- δοκιμές των δύο προπονητών. Με τους «πράσινους» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Πιέρ Τζάκσον, Μάρκους Φόστερ, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Νεμάνια Νέντοβιτς, Άαρον Ουάιτ και Λεωνίδας Κασελάκης, ενώ ο Γιώργος Βόβορας χρησιμοποίησε και τους Γιάννη Μπουρούση και Νίκο Δίπλαρο, που συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας, χωρίς να ανήκουν στο δυναμικό της. Απόντες από το «τριφύλλι» ήταν οι Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης και Όγκαστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα τους Ματ Λοτζέσκι, Γιανίκ Μορέιρα και Κώστα Γόντικα, ενώ στον αντίποδα δεν είχε στη διάθεσή του τους Ράις και Κατσίβελη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης