Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Αργύρη Πεδουλάκη οι «πράσινοι» έχουν βάλει σε εφαρμογή τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, εν όψει της νέας σεζόν.

Σε περίοπτη θέση στη λίστα του «τριφυλλιού» για να πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη στη θέση «1» βρίσκεται το όνομα του Ταϊρίς Ράις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποχώρηση του Λούκας Λεκαβίτσιους δημιούργησε κενό στη συγκεκριμένη θέση και ο Αμερικανός -με διαβατήριο Μαυροβουνίου- γκαρντ είναι μία από τις λύσεις που έχουν ξεχωρίσει οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει προκρίνει την περίπτωσή του και ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση του 32χρονου πλέι μέικερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.

Μάλιστα ήταν MVP του Champions League με μέσους όρους 16,4 πόντους, 4,4 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε συνολικά 19 παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ράις στο παρελθόν αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2014, όντας μάλιστα MVP του Final Four που διεξήχθη στο Μιλάνο.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος άσος έχει αγωνιστεί σε Μπάγερν Μονάχου, Χίμκι και Μπαρτσελόνα ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα την σεζόν 2009-10 από τον Πανιώνιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης