Μπάσκετ γυναικών: Παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού η Καπογιάννη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 18:35
Μπάσκετ γυναικών: Παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού η Καπογιάννη

Την παραμονή της Ελένης Καπογιάννη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού και για την επόμενη περίοδο, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στην Α1 μπάσκετ.

Το μέλλον των τελικών των play off είναι... στον αέρα, μετά τη δικαίωση των «πρασίνων» και από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΚΕΔ/ΕΔΟΚ, για το καλάθι της Ριντ (αποφασίστηκε να επαναληφθεί ο πρώτος αγώνας), ωστόσο, οι άνθρωποι του αθηναϊκού συλλόγου αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την πετυχημένη τεχνικό.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Τη συνέχεια της συνεργασίας του με την έμπειρη κόουτς ανακοινώνει το "τριφύλλι" πριν ακόμα τελειώσουν οι φετινοί τελικοί του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε: «Η τιμή ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μου ζήτησε να καθίσω στον πάγκο του. Ζώντας από μέσα τον Σύλλογο εδώ και 1,5 χρόνο η τιμή γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη γιατί αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει το να είσαι μέρος αυτής της οικογένειας.

Η πρόταση της διοίκησης να συνεχίζουμε μαζί και μάλιστα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, επιβεβαιώνει την αλληλοεκτίμηση μας. Όταν ήρθα στην ομάδα δεσμεύτηκα ότι το τμήμα θα μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού και θα επιστρέψει στη θέση που της αξίζει. Με τεράστια προσπάθεια από όλους-ες έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης αλλά η δουλειά δεν σταματά.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τους συνεργάτες του που μου άνοιξαν την πόρτα του Συλλόγου και έστρωσαν τον δρόμο της αναγέννησης και τη σημερινή διοίκηση του Τάκη Μαλακατέ που μας υποστηρίζει και στέκεται δίπλα μας στις καλές και τις κακές στιγμές, παρέχοντας όλα τα εχέγγυα για να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε.

Τα καλύτερα έρχονται και θέλω από τη νέα σεζόν να τα ζήσουμε μαζί με τον κόσμο που μας δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι στο πλευρό μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 18:37