Τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη θα τιμήσει σήμερα (6/5), ανήμερα των 36ων γενεθλίων του Καστοριανού γκαρντ ο ΕΣΑΚΕ για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα πριν το τζάμπολ, του 2ου ημιτελικού ανάμεσα στο τριφύλλι και τον Άρη, στο ΟΑΚΑ (18:00), ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργιος Χαλβατζάκης, θα του παραδώσει ένα ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ με τις πιο σημαντικές στιγμές της μεγάλης καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο ΕΣΑΚΕ θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ πριν την έναρξη της αυριανής (6/5, 18:00) αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Άρη για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης θα προσφέρει στον αρχηγό των «πρασίνων» ανήμερα των γενεθλίων του και σε ένδειξη αναγνώρισης και ευχαριστιών για την σπουδαία διαδρομή του στο ελληνικό μπάσκετ και ευρωπαϊκό μπάσκετ (που ολοκληρώνεται με το τέλος της φετινής σεζόν), ένα ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ με τις πιο σημαντικές στιγμές της μεγάλης καριέρας του σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα και το αντίγραφο από το φύλλο αγώνα της πρώτης συμμετοχής του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ηρακλή απέναντι στον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης