Το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στην υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα, ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να στραφεί σε διαφορετικές λύσεις, μετά την απόφαση της Ρεάλ να κρατήσει τον Αργεντινό… εγκλωβισμένο στην Μαδρίτη.

Οι «πράσινοι» πλέον έχουν αρχίσει να ρίχνουν λοξές ματιές προς την αμερικανική αγορά και οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως οι δύο παίκτες που έχουν έρθει πιο ψηλά στην λίστα του Γιώργου Βόβορα τις τελευταίες ώρες είναι οι Πιέρ Τζάκσον και Τζος Γκρέι. Πρόκειται για δύο υποθέσεις που εξετάζονται ενδελεχώς από το «πράσινο» επιτελείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βασικό μειονέκτημα των δύο παικτών είναι ότι δεν αποτελούν πολύ καλούς γνώστες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Τζάκσον, βέβαια, είχε αγωνιστεί για μία σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (2017-2018) και για μερικά μικρά διαστήματα στη Φενέρμπαχτσε (2014) και την Τσιμπόνα (2016). Από την άλλη, ο Γκρέι έχει περάσει τα επαγγελματικά του χρόνια μεταξύ NBA, G-League και μιας σεζόν στην Κορέα.

Οι δύο παίκτες βρίσκονταν μέσα στους παίκτες που είχαν κάνει… γκελ στο scouting της ομάδας, όμως οι υποθέσεις τους ήταν πιο χαμηλά, καθώς προηγούνταν αθλητές με ευρωπαϊκή εμπειρία. Όμως, το… ντόμινο με τον Λαπροβίτολα ανάγκασε το «τριφύλλι» να κοιτάξει και προς τις ΗΠΑ και οι συγκεκριμένοι δύο πλέι μέικερ έχουν ξεχωρίσει, κυρίως λόγω των επιθετικών τους προσόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος Τζάκσον έχει ύψος 1,80μ. και τη σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε στην Κίνα. Στη συνέχεια, πήγε στη θυγατρική ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς, στην οποία έπαιξε μαζί με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, «έγραψε» πολύ καλά νούμερα (20,8 πόντοι, 4,1 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1,8 κλεψίματα ανά αγώνα στην G-League).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης